WIJBENGA nieuwsbrief

10
sep

WIJBENGA nieuwsbrief

De WIJBENGA info is uit

De eerste Wijbenga info is een feit. Met enige regelmaat zullen wij u op deze wijze informeren over de laatste ontwikkelingen, nieuwe producten, interessante projecten en ons bedrijf. Wijbenga info is in de Nederlandse taal beschikbaar. 

Lees hier de Wijbenga info nr. 1
Met in dit nummer onder andere de RTK RE-Act aandrijvingen, de WITT HAD afscheider en het project De Groot in Hedel in de schijnwerpers. 

Wanneer u de Wijbenga info in de toekomst ook per post wenst te ontvangen kunt u dit doorgeven op info@wijbenga.nl.

 

De nieuwe WITT HAD afscheider

29
jun

De nieuwe WITT HAD afscheider

De WITT HAD is een nieuwe unieke en hoog efficiënte compactafscheider. De HAD is verkrijgbaar in drie afmetingen en garandeert een optimale afscheiding. Een goede droge zuigleiding voorkomt vloeistofslag en is noodzakelijk om het rendement en levensduur van de compressoren te verhogen. De HAD kan, zonder al te grote aanpassingen in het bestaande leidingwerk, gebruikt worden als een betrouwbare na-afscheider op bestaande systemen. Hierdoor kan de vulling van de beschikbare afscheider maximaal verhoogd worden. 

Daarnaast kan de HAD gebruikt worden als extra afscheider in systemen met een lage vulling (b.v. DX-systemen) of bij andere toepassingen waar een compacte hoogwaardige afscheiding gevraagd wordt.  
De HAD kan voor alle gebruikelijke koudemiddelen gebruikt worden (inclusief NH
3 en CO2). De standard ontwerpdruk is 16 bar, maar optioneel kan de HAD ook geleverd worden met 25 of 40 bar ontwerpdruk. 

Nieuwe RTK RE-Act documentatie online

22
mei

Nieuwe RTK RE-Act documentatie online

In ons klantenportaal is de documentatie online gezet van de volgende nieuwe RTK producten:

- RE-Act 15, 30, 60 en 100
- RE-pos klepstandsteller
- RE-Drive
- Re-Trans

Wanneer u nog vragen heeft over deze producten staan wij u uiteraard graag te woord.